dnes: neděle 7. února Polední nabídky zítra: pondělí 8. února
Cuketový krém85 Kč
Spaghetti s lososem a fenyklem195 Kč
Telecí Ossobucco s hráškem a parmazánovým risottem380 Kč
Celerová krémová polévka55 Kč
Tagliatelle s ragú salsiccia158 Kč
Mezzalune plněné mozzarellou s rajčaty168 Kč
Tomatová polévka s noky a mascarpone55 Kč
Spaghetti s lososem ,rajčaty a rukolou175 Kč
Mezzalune plněné mozzarellou s rajčaty195 Kč
zítra: pondělí 8. února Polední nabídky dnes: neděle 7. února
Vepřové dušené na paprice, 100 g105 Kč
Sekaná svíčková, 120 g105 Kč
Cibulová polévka s italskou slaninou48 Kč
Gnocchi s hříbky a smetanou128 Kč
Rigatoni s masovými kuličkami z hovězí svíčkové a omáčkou ze sicilských rajčat135 Kč
Filet z mořského vlka na šalvěji s gratinovanou červenou řepou a restovanými brambory175 Kč
Čočka na kyselo, opečený párek, sázené vejce, nakládané okurky145 Kč
Konfitované kačeří stehno, červené zelí, karlovarské knedlíky195 Kč
Dýňová polévka55 Kč
Pečená řepa na tymianu s buvolí mozzarellou145 Kč
Steak z malého ořechu, růžičková kapusta238 Kč
Cannelloni s masovým ragú a špenátem165 Kč
Špenátová polévka s uzeným lososem58 Kč
Flank steak na rozpálené pánvi s rukolou a parmazánem248 Kč
Lasagne s kuřecím masem a cuketou188 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.

Lokál
U Bílé kuželky

Míšeňská 12,
110 00 Praha 1
T 257 212 014
kuzelka@ambi.cz
Free WIFI

Nekuřácká restaurace

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
po - čt 11.30 - 24.00
pá - so 11.30 - 01.00
ne 11.30 - 24.00

Pivo z Lokálů s sebou

Díky našemu novému speciálnímu obalu si zachová teplotu, chuť, barvu i říz.

 

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.